Тази вечер зрителите на bTV станаха свидетели на поредната индивидуална

...
Тази вечер зрителите на bTV станаха свидетели на поредната индивидуална
Коментари Харесай

Кой сега е №1?Айлин на втора романтична среща с Евгени

Тази вечер феновете на bTV станаха очевидци на следващата самостоятелна сантиментална среща на Евгени с негова избраничка. Името, което Елена прочете, съумя да изненада даже и самата дама, която Ергенът бе определил да го придружи до най-красивите бодрумски кътчета – Айлин. Екзалтирана, тя не съумя да скрие насладата си, че е единствената досега, която Генчев кани за повторно на сантиментално уединение отвън имението.

Евгени очакваше шампионката по карате на плажа, а по-късно двамата излязоха в намерено море, с цел да се потопят дълбоко в дебрите на любовта. „ Започва доста да ме хваща позор, тъй като очевидно към този момент съм напът да се влюбя “, не скри Айлин, разяснявайки срещата си с Евгени.

Двамата облякоха специфични костюми, с цел да се гмурнат и да се допрян до морския свят на Средиземноморието, а по-късно си подариха камъчета, чиято форма се добавя. „ Това е едно от най-красивите прекарвания в живота ми. Толкова доста се веселя, че ми се случи тъкмо с Евгени “, разказа мощната си страст Айлин.

За край на красивото морско странствуване, Евгени води моделката на безлюдно малко островче, където ги очакваше сантиментална вечеря. От своя страна, Айлин предложи на виртуоза да напишат на дребни листчета какво харесват най-вече един в различен, като още при първия опит получиха съвпадане – „ очите ти “, видя Woman.bg.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР