Миналата седмица в Ню Йорк се проведе събитието Met Gala

...
Миналата седмица в Ню Йорк се проведе събитието Met Gala
Коментари Харесай

Дженифър Лопес разкри тайната на екстремното си отслабване

Миналата седмица в Ню Йорк се организира събитието Met Gala Costume Institute, на което участваха огромен брой известни персони.

Сред гостите на вечерта беше американската певица и актриса Дженифър Лопес. Знаменитостта се появи на килима в първокласна рокля, която съвършено наблягаше съблазнителните ѝ извивки.

Феновете оцениха високо тоалета на стройната хубавица Джей Ло. Мнозина обаче сметнаха, че певицата злоупотребява с известното сега лекарство за намаляване.

Явно обаче място за терзание няма. В неотдавнашен епизод на " Live with Kelly and Mark " Дженифър Лопес разкри какво в действителност ѝ е помогнало да отслабне.

Според Джей Ло сега тя е заета с подготовката на музикалното си турне. Наскоро тя взе участие и в фотосите на кино лентата „ Целувката на дамата паяк “. Лопес признава, че се е движела доста и по тази причина е в такава форма.

„ Тайната е придвижването. Непрекъснато придвижване на тялото, упражненията по два часа всяка вечер... Сега е времето, в което съм в доста положително и крепко положение. Сега съм по-слаба от всеки път “ , сподели Дженифър Лопес.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР