Тази нощ настъпи нова година според източния календар – Годината

...
Тази нощ настъпи нова година според източния календар – Годината
Коментари Харесай

Вижте съветите на Алена за Годината на Черния воден заек


Тази нощ настъпи нова година съгласно източния календар – Годината на Черния воден заек. Предходната беше на водния тигър.

„ Това няма по какъв начин да не повлияе по никакъв метод на стопанската система и политика в световно отношение, тъй като заека по принцип бяга от споровете поради личните си страхове. Но може тъкмо поради тези страхове да сътвори самичък спорове тъкмо там, където не се чака “, разяснява в предаването „ Тази неделя “ астрологът Светлана Тилкова – Алена.

Освен годината на сега сме и в година, подвластна на осцилация 7 – това е годината на Нептун, посочи Алена. По думите ѝ няма да можем да избегнем и катаклизми, които сами провокираме, като горските пожари и други ураганите.

Тя предвижда още, че Годината на водния заек ще принуди политиците в международен мащаб да признаят личните си неточности. Не е оптимист обаче, че това ще създадат и родните политици.

„ Както бях споделил още на 10 юли предходната година, ще следва служебно след служебно държавно управление, без късмет да имаме скоро държавно управление, което да ръководи както би трябвало “, подсети астрологът.

По думите ѝ единствено компромис от страна на българските политици може да докара сформиране най-сетне на постоянен кабинет след идните през пролетта предварителни парламентарни избори.

Алена предизвести, че има и доста забрани в Годината на водния заек – да се внимава да не се пресечен другарства и да се основават нови непременно. Трябва също да се внимава с изневерите, които елементарно могат да доведат от нежелана бременност.

Следващият стартира чак от 21 април и ще продължи до 15 май. Важно е този път най-малко изборите да не тъкмо в този интервал, акцентира Светлан Тилкова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР