Тайните на пирамидите в Русия – пирамиди, открити в Русия,

...
Тайните на пирамидите в Русия – пирамиди, открити в Русия,
Коментари Харесай

Тайните на пирамидите в Русия – два пъти по-стари от египетските

Тайните на пирамидите в Русия – пирамиди, открити в Русия, „ два пъти по-стари от египетските ” могат да пренапишат човешката история. Откриването на най-ранните пирамиди в света на Колския полуостров може да удостовери съществуването на антична цивилизация на съветска територия. Цивилизацията евентуално е предшествала египетската цивилизация и то с много време.

Археологическите разкопки на пирамидите на Колския полуостров, за които се счита, че са най-малко два пъти по-стари от египетските, бяха обновени през 2019 година. Все още не е известно от кого и по какъв начин са издигнати. Колският полуостров е полуостров, ситуиран в региона на Мурманск в европейската част на Русия. През него протичат Баренцово и Бяло море. Площта му е към 100 000 квадратни километра. На север има тундрова растителност, до момента в който на юг има и тайга. Климатът на полуострова е малко студен през цялата година.

Необикновеното изобретение на най-старите пирамиди в света на Колския полуостров демонстрира съществуването на именитата Хиперборея . Наскоро Колският полуостров се трансформира в очарователно място за научни откриватели и запалянковци.

Много от учените, създали научна експедиция до това загадъчно място, считат, че полуостровът може да е прародината на най-древната цивилизация на Земята . Откритията на учените на стъпаловидни пирамиди и солидни каменни плочи, които са били точно изсечени преди 9000-40000 години, дават безапелационни доказателства за тази невероятна концепция.

Отговорни ли са хиперборейците за Колските пирамиди – тайните на пирамидите в Русия

Археолозите са изследвали завладяващи пирамидални структури на Колския полуостров, които имат капацитета да пренапишат историята ни. Пирамидите са издигнати с много огромна акуратност и се счита, че са на най-малко 9000 години. Ако това се потвърди, те ще са по-стари от Гьобекли Тепе, най-старият храм в света.

Най-ранното известно проучване на Колските пирамиди се състояло при започване на 20-те години на предишния век. Тогава съветският академик Александър Василиевич Барченко (1881–1938) дошъл с теоретичен екип, с цел да изследва загадъчните, неоткрити антични монументи в неразучената част на Русия. Въпреки това, Барченко не бил “обичаен ” академик и към днешна дата вярванията му са спорни, както и завладяващи в това време.

Барченко се убедил, че Колските пирамиди са издигнати от изгубената цивилизация Хиперборея – митологичен остров съгласно античните гърци. Хекатей от Милет (550 година прочие н. е. – 476 година прочие н. е.), най-ранният записан гръцки историк, вярвал, че хиперборейското свято място се намира „ на остров в океана… оттатък страната на келтите “.

Невероятни антични мегаструктури, които ще ви изумят – топ ранглиста

Според Диодор Сицилийски (90 година прочие н. е. – 30 година прочие н. е.), гръцки историк, господ Аполон постоянно посещавал непознатата страна Хиперборея със своята лебедова каляска. „ Срещу брега на Келтска Галия има остров в морето, не по-малък от Сицилия, ситуиран на север – който е населяван от хиперборейците, които са наречени по този начин, тъй като живеят оттатък северния вятър “, казвал Диодор. „ Този остров има прелестен климат, плодородна почва и изобилства от всичко, като създава два пъти годишно. ”

Според изказването на Диодор в историческата библиотека, гръцката богиня Лето, щерка на титаните Койос и Феба, сестра й Астерия (майката на Аполон и Артемида), е родена в Хиперборея и вследствие на това локалните поданици почитат Аполон повече от всеки различен Бог. Те в прочут смисъл са негови свещеници, тъй като непрестанно го хвалели и го обсипвали с награди.

„ На този остров има прелестна горичка на Аполон, както и величествен кръговиден храм, декориран с доста отдадени оферти. Има и град, отдаден на същия Бог, болшинството от чиито поданици, които непрекъснато свирят на арфи в храма и пеят песни на Бога, възхвалявайки делата му. Хиперборейците приказват неповторим акцент и имат мощна връзка с гърците, изключително с атиняните и делийците… ”

Също по този начин се споделя, че луната наподобява доста покрай земята на този остров, и че избрани възвишения от земна форма могат ясно да се видят на нея, че Аполон посещава острова един път на всеки деветнадесет години, през който интервал звездите приключват своите обороти, и заради тази причина гърците разграничават цикъла от деветнадесет години с името „ великата година “.

Шокиращи обстоятелства за Византийската империя – топ 10 ранглиста – тайните на пирамидите в Русия

Хиперборея за жалост в никакъв случай не е била открита, само че това, съгласно доста теоретици, не значи, че не е съществувала. Потопените антични остатъци на Хиперборея към момента може да са открити. Може ли изоставените Колски пирамиди в северната част на Русия да са остатъци от от дълго време изгубена, комплицирана антична цивилизация, за която не знаем съвсем нищо?

Според възгледите на Барченко хората идват от северните региони преди към 12 000 години. Масово наводняване предиздвикало арийските племена, живеещи там, да избягат от региона по време на по този начин наречения Златен век , който се случил преди към 10 000-12 000 години. Арийските племена напущат Колския полуостров и пътуват на юг.

След като учи масонската литература, починалият съветски академик последователно стартира да има вяра, че хиперборейците са извънредно комплицирано общество, способно на атомна сила, левитация и полет. Той също по този начин вярвал, че саамските шамани, живеещи на Колския полуостров, са пазителите на остарялата мъдрост на Хиперборея.

Барченко бил разпален студент по религиозни и мистични въпроси. Макар че неговите хипотези в никакъв случай не били потвърдени, те въпреки всичко съставляват забележителен интерес за откривателите на различната антична история. На 25 април 1938 година Барченко е погубен в Москва като част от Голямата чистка.

Вътре в Колските пирамиди има незнайни празнини и камери

По-късно през 2007 година съветски експедиционен екип се опитал да изследва Колските пирамиди. Сред тези специалисти били прессекретарят на Пулковската обсерватория Сергей Смирнов, претендент на физико-математическите науки, Валерий Чудинов, професор от Руската академия на естествените науки, и Дмитрий Субето, професор, лекар на геоложки и географски науки.

Факти за безмилостната войска на античните асирийци – топ ранглиста

Пътуването било по-трудно и по-рисковано, в сравнение с са очаквали откривателите. Колските пирамиди се намират в уединена околност и жителите, лапландците, се колебаели дали да им покажат маршрута. Според един от членовете на екипа съветски специалисти са гледали пирамидите от хеликоптер, само че заради обширната зеленина не всички здания са били забележими от въздуха.

Техният хеликоптер съвсем се разрушил, само че те стигнали до остарялото място и проучили тези странни здания. Колските пирамиди, съгласно съветските геолози, са две 50-метрови структури, свързани с мост и подравнени към съществените точки.

„ Ние носехме неповторимо устройство, най-сложното геофизично съоръжение – георадар „ Око “ – в експедицията “, изясни един от откривателите. Подобно на рентгенова фотография, инструментът „ свети през ” вътрешното пространство на всеки предмет. Геолозите стигнали до еднопосочен извод: височините са антропогенни по произход; затова, те не са естествени хълмове, а основани от индивида пирамиди – артикул на човешки ръце. Вътре в пирамидите има пролуки и неоткрити стаи.

Функцията, предназначението на съветските пирамиди и кой ги е построил към момента не е ясно. Те може да са били употребявани като астрономическа обсерватория в антични времена или да са били употребявани като свещена земя. Засега това, което се знае за Колските пирамиди, е, че те са доста по-стари от египетските пирамиди. А тяхното наличие прибавя още един завладяващ сегмент към човешката история.

В последна сметка загадката на съветските пирамиди на Колския полуостров остава неразгадана и до през днешния ден.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР