Татяна Лолова е трябвало да закрие така дълго подготвяното тазгодишно

...
Татяна Лолова е трябвало да закрие така дълго подготвяното тазгодишно
Коментари Харесай

Сърменов: Лолова трябваше да закрие Кабарето

Татяна Лолова е трябвало да закрие по този начин дълго подготвяното тазгодишно издание на легендарното  " Кукер кабаре ". Това разкри шефът на Сатирата Калин Сърменов. 

" На финала на представлението има трогателен монолог за България. Бях навил Танчето тя да го поеме. Докато обсъждахме присъединяване й, постоянно ходех у тях. В един миг й споделих: " Танче, съгласявай се, тъй като ще стана 100 кила поради теб ". Тя всякога слагаше страхотни трапези и се опитваше да ме налива с бира, макар че никак не си падам по това пиво. Но тя беше уверена, че ми харесва и ми купуваше всевъзможни бири ", описа Сърменов, който влиза за първи път в Сатирата преди 35 години. Сега следващият доайен на Сатирата - Славчо Пеев, ще излее патриотичните думи за завършек на предстоящото  " Кукер кабаре ". 

Сърменов обаче показа и още нещо - той е бил уверен, че Лолова и този път ще се размине със гибелта. " Преди две седмици приказвах с нея по телефона, тя ми сподели, че е зле, само че по-късно мои другари от " Пирогов " ме зарадваха, че ситуацията е овладяно. Явно, че сривът в организма й в един миг е станал необратим ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР