Ескалацията на войната в Украйна увеличава рисковете за глобалната сигурност.Това

...
Ескалацията на войната в Украйна увеличава рисковете за глобалната сигурност.Това
Коментари Харесай

Радев: Ескалацията на войната в Украйна увеличава рисковете за глобалната сигурност

Ескалацията на войната в Украйна усилва рисковете за световната сигурност.

Това съобщи президентът Румен Радев пред военни по време на гала за почитане с офицерско звание.

Държавният глава увеличи в чин „ бригаден военачалник “ административния началник на Военно-апелативния съд Румен Петков. 

 „ Да уцелиш цел в главата от 325 метра “: Кой е най-хубавият ни снайперист? България 3 мин. „ Да уцелиш цел в главата от 325 метра “: Кой е най-хубавият ни снайперист?  На първо четене в Народно събрание: Заплатите на военните се усилват с 30% България 2 мин. На първо четене в Народно събрание: Заплатите на военните се усилват с 30%  „ Да уцелиш цел в главата от 325 метра “: Кой е най-хубавият ни снайперист? България 3 мин. „ Да уцелиш цел в главата от 325 метра “: Кой е най-хубавият ни снайперист?  На първо четене в Народно събрание: Заплатите на военните се усилват с 30% България 2 мин. На първо четене в Народно събрание: Заплатите на военните се усилват с 30%

Втора механизирана бригада на Сухопътните войски пък към този момент е с нов пълководец – бригаден военачалник Мирослав Костадинов.

„ Намираме се в интервал на непрестанно усложняваща се световна среда за сигурност и напредък на рисковете пред страната в резултат на ескалацията на войната в Украйна. Това слага нови, още по-високи условия към отбранителните качества на българската войска и нейният състав “, съобщи Радев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР