Двама затворнически служители бяха застреляни и трима тежко ранени днес,

...
Двама затворнически служители бяха застреляни и трима тежко ранени днес,
Коментари Харесай

Мухата разобличена: `Нарко босът` бяга, след като маскирани въоръжени мъже го освободиха от затворнически ван, убивайки 2 пазачи

Двама затворнически чиновници бяха убити и трима тежко ранени през днешния ден, когато хипотетичният наркобос с прякор „ Мухата “ беше освободен от затворнически ван от въоръжена тайфа във Франция.

Познатият мъж е Мохамед Амра и в този момент той се укрива с четирима други мъже след кървавата баня във вторник сутринта покрай град Вал дьо Рой в Нормандия. 30-годишният Амара е на радара на полицията като необут на мрежа за опиати и за това, че е поръчал екзекуция в мафиотски жанр преди две години.

Около 11 сутринта през днешния ден се чу автоматизирана пукотевица на пункта за заплащане на такси в Инкарвил, на автомагистрала A154, на към час път с кола от Париж. Ярките изображения демонстрират мъже, облечени в черни спортни облекла, с вдигнати качулки, до момента в който правят убийствата с автоматизирани револвери.

Очевидци споделиха, че акцията измежду бял ден е завършила за по-малко от пет минути, а шокираните водачи я следят. Затворникът и членовете на бандата в началото избягаха с две коли – Audi A5 и BMW се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР