Актьорът Герасим Георгиев-Геро отслабна с над 20 килограма, благодарение на

...
Актьорът Герасим Георгиев-Геро отслабна с над 20 килограма, благодарение на
Коментари Харесай

Геро разкри как е отслабнал с 20 килограма

Актьорът Герасим Георгиев-Геро отслабна с над 20 кг, с помощта на бариатрична интервенция. Процедурата е осъществена в София, обратно на последната мода родните звезди да се подлагат на сходни интервенции в Турция.

За интервенцията разкри самият Геро пред Елизабет Методиева в изявление за предаването „ На кафе “, предава novini.bg.

На въпроса на какво се дължи фрапантното му намаляване и има ли загадка диета, Георгиев първо се пошегува, че Рачков му е споделил да се вземе в ръце и той по тази причина слабее, само че след това съществено даде отговор, който вълнува доста хора от месеци.

„ Спазвам някакъв режим, само че генералното е, че си направих бариатрична интервенция в София при доцент Гроздев. Сега съблюдавам режим. Всичко е наред, под надзор, без опасности и се усещам добре “, съобщи Геро.
С новата визия той се впуска и в следващото предизвикателство - новото шоу „ Скрита идентичност “. Относно предаването той съобщи: „ Изисква се бдителност, занимателно е и мисля, че ще бъде пресен лъх в ефира “.

Снощи пък двамата с Рачков водиха финала на „ Като две капки вода “ в препълнената зала „ Арена София “. „ За три дни билетите за огромния край свършиха, което е доста показателно. Означава, че шоуто е нещо, което се желае от доста хора. Това ни прави щастливи! “, безапелационни са те.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР