Нова звезда на Острова на любовта, Хариет Блекмор, беше обвинена,

...
Нова звезда на Острова на любовта, Хариет Блекмор, беше обвинена,
Коментари Харесай

Островът на любовта наруши мълчанието, когато звездата на ITV е обвинена, че има „тайно гадже“

Нова звезда на Острова на любовта, Хариет Блекмор, беше упрекната, че „ има гадже “ извън, преди даже да влезе във вилата. Въпреки това беше доказано, че тя в действителност се е разделила с него през януари и влиза във вилата като свободна жена.

ITV едвам неотдавна разкри имената на островитяните, които вземат участие в надпреварата за запознанства ITV2 преди премиерата му идната седмица. Един от дузината младежи, които влизат във вилата, с цел да намерят любовта, е танцьорката и персонален покупател Хариет, на 24 години, която разказва себе си като „ ИТ момиче “.

Тя беше упрекната, че има скрито гадже, преди даже да има късмет да стъпи във вилата, само че се оказа, че двамата са се разделили през януари. Някои почитатели се обърнаха към обществените медии, с цел да настояват, че тя неотдавна е разгласила фотоси на своя по този начин наименуван сътрудник. Потребителят на One X, прочут преди като Twitter, сподели: „ Тя е една от най-хубавите приятелки на Шафран Баркър и постоянно я виждам с нейния мъж.

„ Както безусловно нас...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР