Търсите ли достатъчно голямо място, на което да съберете цялото

...
Търсите ли достатъчно голямо място, на което да съберете цялото
Коментари Харесай

Италианското село, което може да наемете за цялата фамилия

Търсите ли задоволително огромно място, на което да съберете цялото семейство до десето коляно? Предлагаме ви да погледнете към Италия, заяви Time Out.

Петритоли е малко село, само че задоволително огромно, с цел да настаните към 200 души. То ще ви заплени с достоверна архитектура, личен палат, спектакъл, площади, градини и доста други забележителности.

Петритоли се намира в район Марке в Централна Италия. Градът има лични римски мазета и висок и респектиращ палат - наименуван Palazzo Mannocchi. Намира се единствено на към час път с кола от Анкона и на 3 часа път от Рим.



Както споменахме, паники към настаняването няма да имате. В Петритоли може да настаните най-малко 50 и най-много 200 посетители. Те ще отседнат на разнообразни места - от средновековни къщи до самия палат на селото.


       View this post on Instagram                      
A post shared by Volgo Marche (@volgomarche)

Мястото е красиво и пленително.

Колко коства Петритоли на вечер?

Цялото село може да бъде ваше против 1303 евро. На пръв взор това е огромна сума, само че в случай че я поделите с задоволително доста хора, се получава много добра оферта. В оптималния случай - двеста души ще би трябвало да дадат по 6,50 евро на вечер.



Петритоли е включен в листата с предложения за групово настаняване на компанията Group Accommodation.

Снимки: Group Accommodation
 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР