Тържествената церемония за удостояване на Почетен гражданин на Русе“ ще

...
Тържествената церемония за удостояване на Почетен гражданин на Русе“ ще
Коментари Харесай

На 6 май Илия Сяров ще бъде удостоен със званието „Почетен гражданин на Русе“

Тържествената гала за почитане на „ Почетен жител на Русе “ ще се организира на 6 май, от 10:30 часа, в Кръгла зала, която се намира на третия етаж в постройката на Община Русе.

Почетното звание се дава обичайно на празника на града, а тази година вниманието ще бъде ориентирано към треньора по бокс Илия Сяров, като решението беше подкрепено единомислещо от Общински съвет – Русе през март месец тази година.

Илия Сяров е създател на основания през 1993 година Боксов клуб „ Русе “ и от основаването му до сегашния миг е негов изпълнителен шеф. Спортният клуб натрупа триумф след триумф, като той се дължи на дългогодишна, професионална и всеотдайна работа на неговия колектив, всред които са състезатели, треньори, спонсори и Управителен съвет. Към момента в клуба работят четирима треньори, които се отличават с висок професионализъм и спортно майсторство. В школата упражняват деца от 10 – 18 години (момичета и момчета), както и мъже и дами над 18 годишна възраст.

Почетното звание се присъжда на хората, които са съдействали за развиването на града и са въодушевили останалите по своя житейски път посредством триумфите и достиженията си.

В навечерието на празника на Русе Илия Сяров ще бъде почетен със званието „ Почетен жител на град Русе “ за изключителния му принос в областта на спорта.

Церемонията ще се води от ръководителя на Общински съвет – Русе акад. Христо Белоев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР