За 15-та поредна година фестивалът на здравословния начин на живот

...
За 15-та поредна година фестивалът на здравословния начин на живот
Коментари Харесай

Фестивалът „Здравей, Здраве“ за 15-ти път в Пловдив

За 15-та поредна година фестивалът на здравословния метод на живот “! ” ще събере лектори, психолози, терапевти, ментори, създатели, треньори и преподаватели на 18 и 19 май в Дома на науката и техниката и Цар Симеоновата градина в Пловдив. Събитието е ентусиазъм за стотици почитатели, които се интересуват от здравословен метод на живот. Програмата включва лекции, спортни интензивности навън, духовни практики, танци, музика, базар, ревю и креативен работилници.

Специалният посетител на тазгодишното издание е Свами Атмарупананда, който ще показа в лекция на 19 май връзката сред мира и здравето на всички равнища - физическо, умствено и духовно. Освен него, в програмата са включени имена като Любомир Розенщайн, доктор Светла Балтова, Андрей Грива, Галя Герасимова, доктор Ваня Патеркова, проф. Моника Балаян и Гузал Таджибаева.



Фестивалът предлага разнородни танцови и спортни интензивности, а за първи път ще бъдат показани открити уроци Танци за бебета от 1 до 4 години и Аржентинско танго. Творческите работилници включват плъстена вълна, плетене на приказки и вълшебен предмети, разработване на свещи и творчество с Нейрографика. Входът за всички събития през двата фестивални дни е свободен.

Над 30 търговци и изложители ще показват здравословни артикули и услуги в обособена за задачата комерсиална зона.

се поддържа с доброволните старания и дарения на доста хора, които споделят общата визия за един нов свят на здраве, съдействие, другарство и естетика. Мрежата на здравето се разраства с всяка последваща година, а тази година към нея се причисляват за първи път Асеновград и Сандански.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР