“Ние трябва по някакъв начин да осигурим най-малко някакво елементарно

...
“Ние трябва по някакъв начин да осигурим най-малко някакво елементарно
Коментари Харесай

Радев иска младите да имат военна подготовка, Пеевски го атакува

“Ние би трябвало по някакъв метод да осигурим минимум някакво обикновено начало на военна подготовка на младежите в България. Формата, способите, организацията ше се решат в спор, само че такава подготовка би трябвало да има ”, счита той.

Междувременно съгласно съпредседателя на Движение за права и свободи Делян Пеевски, Радев още веднъж се пробва да насажда страхове и напрежение в обществото,като заговоря за мобилизационен запас и връщане на наборната военна работа.

“Трябва да сме наясно с едно - само българският парламент може да взема сходни решения, а ние неведнъж към този момент декларирахме, че няма да се допусне сходно нещо!Ние доста ясно слушаме и чуваме гласа на хората и сме безапелационни - младежите на България няма да вървят в наложителна казарма! ", написа Пеевски във Фейсбук.

Той добави, чеКонституцията доста ясно прокламира пълномощията на институциите и още веднъж напомнина Радев, да не се изкушава да гази главния закон, воден от персонални политически упоритости, а да извършва конституционните си отговорности.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР