Тактическо учение Тракийски воин - 24“ на 2-ра механизирана бригада

...
Тактическо учение Тракийски воин - 24“ на 2-ра механизирана бригада
Коментари Харесай

Тактическо учение Тракийски воин - 24 започва на учебни полигони Корен и Ново село

Тактическо обучение " Тракийски боец - 24 “ на 2-ра механизирана бригада се организира до 4 юни на образователни полигони " Корен " и " Ново село “. То ще бъде намерено публично на 28 май в региона на образователен полигон " Корен “. В него с изключение на участници от Сухопътните войски са включени формирования на Военновъздушните сили, Многонационалната бойна група на НАТО в България, екипи от Военномедицинска академия, работа " Военна полиция “, представители от Военна академия " Г. С. Раковски “, офицери и курсанти от НВУ " Васил Левски “ и военнослужещи от 181-ви артилерийски полк от Националната армия на щата Тенеси, Съединени американски щати.

По време на учението ще бъдат извършени бойни стрелби с механизирани, танкови и артилерийски формирования, както и стрелби с ракетната система за залпов огън " HIMARS “. Ще бъдат употребявани терминалите на сателитната мрежа Starlink и безпилотните летателни средства в маневрените формирования от Сухопътните войски.

На 4 юни ще се състои Ден за демонстриране на качества, по време на който присъстващите ще могат следят динамичен и неподвижен показ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР