Такъв анализ направи пред журналистката от OFF News Ружа Райчева,

...
Такъв анализ направи пред журналистката от OFF News Ружа Райчева,
Коментари Харесай

Райчева, ИТН: Петков и Василев обединяват необединяемото

Такъв разбор направи пред журналистката от " OFF News " Ружа Райчева, кандидат-депутат от " ИТН " за предходния парламент.

По думите ѝ Има Такъв Народ са били осъдени от хората, тъй като е имало огромни упования към тях от обществото и от сътрудниците им, а и самите те (ИТН) са очаквали безусловна поддръжка, което е било грешката им, тъй като хората са им били сложили изискването да реализират резултати.

Тя дефинира водачите на победилата на изборите групировка - Кирил Петков и Асен Василев - като доста представителни и доста добре готови. 

Работни групи не престават срещите си за сформиране на кабинет с мандата на Политическа партия
Румен Гечев: Има единодушие за разпределението на постовете в кабинета
" Надявам се на четиригодишен мандат, само че може и да не стане по този начин. Трябва да оценим обстоятелството, че тези двама думи, колкото и да не са типични за нас, споделиха, че България не е бедна и неприятна страна, а е доста крадена и може да тръгне по различен път. Видях, че тяхната роля е да обединят необединяемото - Тафров и Вигенин на една маса по тематиката за Русия ", сподели тя в коментар на извършените договаряния за сформиране на съдружно ръководство.

Прогнозата ѝ за бъдещото съдружно ръководство на страната е, че няма да има цялостен 4-годишен мандат.

Корнелия Нинова и Христо Иванов може и да останат на постовете си, като бъдат избрани отново, счита тя. 

" Може да има мигриращи хора сред Демократична България и Политическа партия, те са си смесили гласоподавателите ", разяснява Райчева.

" ГЕРБ са си доста добре, тъй като работата е в непознатия двор. Седят на първия ред и люпят семки в профил, те са съпротива и са добре. Движение за права и свободи са също доста добре.... Гласуванията в Народното събрание ще са доста забавни ", уточни тя.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР