Своя разшифровка на скандала около уволнението на шефа на НДК

...
Своя разшифровка на скандала около уволнението на шефа на НДК
Коментари Харесай

Нинова за НДК: ГЕРБ се скараха за обществените поръчки

Своя разшифровка на абсурда към уволнението на шефа на НДК и последвалото му връщане на поста от премиера Бойко Борисов даде водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова  във фейсбук.

Според нея ГЕРБ са се скарали за публичните поръчки, а ръководещите са на път да провалят председателството на Съвета на Европейски Съюз.

Ето и целият коментар на Нинова в обществената мрежа:

" Какво става в страната? На път ли е държавното управление на Борисов да провали Председателството на България на Съвета на Европейския съюз? Това председателство е голяма опция за страната ни - освен да бъде водеща в диалога за бъдещето на Европа, само че и да сложи изрично въпроси от голяма важност за българския народ и да упорства за тяхното решение. Досега не сме чули държавното управление на Борисов да има каквато и да е визия за политиките, които ще отстоява. Всичко по председателството беше сведено до ремонта на плочките пред НДК. Днес и поради едните плочки, пардон - поради едните публични поръчки, в ГЕРБ се скараха.

Министър уволнява, министър-председател връща управлението на НДК. А над този скандал тежи едно изречение на основно настоящо лице в него, че публичните поръчки се подписват под напън и в условия, които не дават отговор на закона, че царува безпорядък, който заплашва да провали председателството. Ето това е Борисов 3.

Вътрешнопартийните борби за пари и публични поръчки в ГЕРБ ще костват доста на българските жители и са позор за България пред Европа. Ние дадохме своята поддръжка за председателството, само че не за това то да бъде употребявано като заслон за злоупотреби и обири. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР