Преведена от санскритски език, думата самсара означава кръговрат. Ангел Дюлгеров

...
Преведена от санскритски език, думата самсара означава кръговрат. Ангел Дюлгеров
Коментари Харесай

Ангел Дюлгеров издаде нов солов албум - Самсара

Преведена от санскритски език, думата " самсара " значи кръговрат. Ангел Дюлгеров избира това заглавие за втория си студиен албум, откакто пуска на татко си една от песните в сбирката и му споделя концепцията зад нея, а точно, че всеки от нас бяга от нещо и в действителност бягайки, постоянно незабелязано се връща към него. Това завъртане е самсара.
Ангел е доста сполучлив като китарист и продуцент и неговият втори албум е знак както за креативна независимост, по този начин и за всичко, което го вълнува в музиката. " Когато работя по своя музика, обичам да употребявам цялостната палитра от изразни средства, която съм натрупал в работата си с други актьори. Обичам да не се преценявам с това, дали резултатът ще бъде комерсиален, продаваем, харесван или не. Важното за мен е да изразя себе си пълноценно в устрема си да сътворявам изкуство ", споделя за новия си албум Ангел Дюлгеров.
Броени дни след премиерата на първия сингъл към сбирката ( " Космическо привличане " ), " Самсара " излиза в цифровите платформи и на плоча. Ангел Дюлгеров ще показа новия си албум за първи път онлайн през октомври, а до тогава го чака вълнуващо лято с турнетата на някои от най-успешните български актьори.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР