35-годишната жена е била спряна за проверка в района на

...
35-годишната жена е била спряна за проверка в района на
Коментари Харесай

Хванаха Румяна да шофира на пико и амфети, взеха й Дачията

35-годишната жена е била спряна за инспекция в региона на Пети километър, против компания " Мегаком "

35-годишната бургазлийка е хваната да кара след приложимост на наркотични субстанции измежду бял ден. Това излиза наяве от полицейския бюлетин на ОДМВР-Бургас. Вчера, малко след 14 часа, е бил спрян за инспекция лек автомобил Дачия " Логан ", със софийска регистрация, в региона на Пети километър, покрай складовата база на " Мегаком ".

По информация на Флагман.бг зад кормилото на колата е била 35-годишната Румяна Янева. Поведението обаче било несъответстващо и необичайно. Униформените от Пето РУ-Бургас незабавно я тествали с дрегер за приложимост на алкохол и дрога. Оказало се, че дамата се качила в автомобил след приложимост на метамфетамин и амфетамин, най-малко по този начин отчело устройството.

Водачката отказала да даде кръв и урина за химичен разбор. Румяна е арестувана за период до 24 часа, а автомобилът й е конфискуван.

По случая е формирано бързо произвеждане.

В същия ден, около  17.15 ч. в региона до КПП-1 / входа на Бургас против магазин «Метро»/ чиновници от Второ Районно ръководство - Бургас спрели за инспекция таксиметров автомобил Дачия " Лоджи ", с бургаска регистрация, ръководен от 57-годишен мъж, с койт осе придвижвали двама бургазлии / на 20 и 39 години/. В  20-годишния Иван Драгостинов служителите на реда намерили и иззели зелена суха тревна маса / така наречен,,друсан чай»/ с общо тегло към 30 грама. Бургазлиите са арестувани с полицейска заповед за период до 24 часа. По случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР