Покривалото може да се използва и за други подобни превозни

...
Покривалото може да се използва и за други подобни превозни
Коментари Харесай

Актуално: това покривало за Cybertruck в деня на Страшния съд може да ви предпази от EMP атаките

Покривалото може да се употребява и за други сходни транспортни средства, само че като се има поради известността на Cybertruck, компанията Mission Darkness назова тази самобитна палатка „ Покривалото на Деня на Страшния съд за транспортното средство на Страшния съд “.

Ежедневният поток от отрицателни вести за най-различни интернационалните спорове кара света да наподобява като все по-нестанестабилно буре с барут.

Разпалват се районни войни, които заплашват да прераснат в огромни световни спорове. Вярно е също по този начин, че тези брутални борби са по едно и също време непреходни в своя смут и в същото време извънредно съвременни, с потреблението на цялостен набор от нови технологии, които могат да повлияят на хората на невиждани дистанции.

Една такава сериозна модерна опасност би била EMP (Electromagnetic pulse) офанзивата, която е ориентирана към инфраструктурата на дадена страна, като извежда от строя нейното електричество, интернет и други значими системи.

Една новаторска компания с името Mission Darkness показа артикули, които биха могли да предпазят оборудването от сходни бедствия, като неотдавна сътвори по този начин наречената CYBERCYLENT Faraday tent (палатката на Фарадей), с цел да предложи отбрана от EMP (електромагнитните атаки) на военно равнище за транспортни средства като да вземем за пример Cyberruck на Tesla.

Според Агенцията за киберсигурност и инфраструктурна сигурност на Съединени американски щати офанзива с електромагнитен подтик (EMP) „ може да нанесе вреди на забележителна част от сериозната инфраструктура на страната, в това число на електрическата мрежа, информационното съоръжение, водоснабдителните и канализационните системи и транспортните средства “.

Какви са най-вероятните способи за разрастване на такава офанзива? Една от най-лошите благоприятни условия е нуклеарна експлозия на огромна височина – детонация на нуклеарно оръжие, която може да изключи за непрекъснато големи елементи от електрическата мрежа и друга основна инфраструктура на страната. Могат да се употребяват и профилирани стандартни муниции или неядрени ориентирани енергийни устройства.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР