Световният номер 3 в тениса Александър Зверев беше отстранен по

...
Световният номер 3 в тениса Александър Зверев беше отстранен по
Коментари Харесай

Зверев удари съдията с ракета и изхвърча от Акапулко


Световният номер 3 в тениса Александър Зверев беше отхвърлен по длъжностен път от шампионата в Акапулко, откакто... удари съдията с ракета.

Немислимото държание в кавалерски спорт като тениса се случи по време на мач на двойки. Германецът си партнира с Марсело Мело, а техни противници бяха Лойд Гласпул и Хари Хелиовара.



Двубоят приключи с ас на другата двойка, а незабавно откакто се ръкуваха на мрежата, Зверев се приближи до стола на съдията и стартира да блъска по него с ракетата. Реферът Алесандро Германи инстинктивно се дръпна, откакто той го закачи по крайници.



Но това не беше всичко! След малко мъртвило гневният тенисист още веднъж стана и потегли заплашително към съдията.

Причината за недоволството е присъждане на добра топка при една от решителните последни точки. Зверев и Мело твърдяха, че тя е в навън.



Само минути трябваха на уредниците на шампионата в Акапулко да решат да отпратят една от огромните звезди на корта. Зверев към този момент направи същинско шоу на сингъл, откакто игра до 5 часа сутринта в Мексико и победи Дженсън Бруксби. Срещата се забави поради предходния мач, в който отпадна Григор Димитров.


От обстановката и невъздържания манталитет на Зверев печеливш е единствено Петер Гойовчик, който се класира на четвъртфинал без игра.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР