Сушена риба и други екзотични предложения замениха традиционните семки по

...
Сушена риба и други екзотични предложения замениха традиционните семки по
Коментари Харесай

Чироз замени семките на плажа в Слънчев бряг

Сушена риба и други екзотични оферти замениха обичайните семки по плажовете на българското Черноморие, написа БГНЕС.

Бърза разходка из плажовете на Слънчев бряг демонстрира, че тази година, в която туризмът ни пострада от пандемията от ковид, санитарните условия са приоритет.

Според наредбите хората би трябвало да съблюдават отдалеченост, а под един чадър могат да се събират най-вече двама плажуващи.

Цените на плажа са по-ниски спрямо предишни години - 4 лв. за чадър, и 4 лв. за шезлонг. На плажа обичайно не се позволяват домашни любимци.

Традиционите плажни деликатеси - известни като " Аеробика за устата, гимнастика за зъбите, ламбада за езика! " - царевица и гевреци, към този момент не се радват на предходния нечуван интерес. Вместо това почернели от слънцето продавачи оферират сушена риба със подозрително качество непосредствено на плажа.

Предлагат се и други екзотични оферти.



Хотелите по морето към момента чакат израелските туристи. Преди седмица страната отстрани условието всеки жител, завърнал се от България, да остава под 14-дневна карантина. Израел е основен пазар за българския туристически бизнес - страната ни беше посещавана от над 300 000 израелски туристи всяка година преди пандемията.

Иначе, за първа година прави усещането на множеството румънски туристи, които се любуват на българското море.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР