Суперзвездите на световния тенис Роджър Федерер и Рафаел Надал дариха

...
Суперзвездите на световния тенис Роджър Федерер и Рафаел Надал дариха
Коментари Харесай

Звездите в тениса събраха $3,5 млн за Австралия

Суперзвездите на международния тенис Роджър Федерер и Рафаел Надал подариха дружно общо 172 хиляди щатски $ (250 хиляди австралийски долара) по време на благотворителното тенис шоу за събиране на средства за последствията от пожарите в Австралия.

На препълнения „ Род Лейвър Арина “ в Мелбърн спечелилите общо 39 трофеи от Големия шлем Федерер и Надал играха дружно с имена като Новак Джокович, Доминик Тийм, Ник Кириос,Стефанос Циципас, Александер Зверев, Серина Уилямс, Каролина Вожняцки, Петра Квитова, Наоми Осака и Кори Гоф. След срещи на двойки събитието приключи с изиграването на сет сред Федерер и Кириос, който беше същинска приятност за публиката и приключи с триумф на Маестрото със 7:6(6).

От Тенис Австралия оповестиха, че от благотворителната демонстрация " Rally for Relief " са били събрани над 3,5 щатски $, които ще бъдат добавени към към този момент събраните 1,9 милиона щатски $. Само тенисистите са дарили 500 000 $.

Безпрецедентните по своята дълготрайност и активност пожари на континента лишиха живота на 28 индивида, изгориха към 2000 къщи и опустошиха огромни територии от страната.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР