Стюардеса, работеща за компанията SpaceX, обвини изпълнителния директор на компанията

...
Стюардеса, работеща за компанията SpaceX, обвини изпълнителния директор на компанията
Коментари Харесай

Стюардеса обвини Илон Мъск в сексуална злоупотреба

Стюардеса, работеща за компанията SpaceX, упрекна изпълнителния шеф на компанията Илон Мъск в това, че се е разголил пред нея и ѝ предложил да вършат секс. Случката е станала през 2016 година

Стюардесата е работила по контракт за SpaceX на аероплан на компанията, когато Мъск си посочил еректиралия пенис пред нея, разтъркал крайници ѝ и предложил да ѝ купи кон в подмяна на сексуален масаж, оповестява Business Insider, представен от БЛИЦ. Според информация на изданието, компанията платила на дамата 250 000 $ в съглашение за обезщетение след иск за полова корист.

Business Insider показва, че случаят е разказан в декларация, подписана от другар на стюардесата и квалифициран в поддръжка на нейния иск. Подробностите в историята са извлечени от декларацията, както и други документи, в това число преписка и други записи, които въпросният другар посочил на изданието.

Илон Мъск отхвърли изказванията и ги назова „ изцяло неверни”.

„ Атаките против мен би трябвало да се гледат през политическа призма. Това е по техния общоприет (презрян) учебник, само че нищо няма да ме откаже от битката за положително бъдеще и вашето право на свободно слово”, съобщи той в Туитър.

The attacks against me should be viewed through a political lens – this is their standard (despicable) playbook – but nothing will deter me from fighting for a good future and your right to free speech

— Elon Musk (@elonmusk)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР