Републиканският представител Марджъри Тейлър Грийн, консерватор, призова в сряда за

...
Републиканският представител Марджъри Тейлър Грийн, консерватор, призова в сряда за
Коментари Харесай

Подбудителят Марджъри Тейлър Грийн ще принуди гласуването за отстраняване на председателя на Камарата на представителите на САЩ Джонсън

Републиканският представител Марджъри Тейлър Грийн, реакционер, прикани в сряда за гласоподаване за премахване на републиканеца Майк Джонсън от поста ръководител на Камарата на представителите на Съединени американски щати, ход, който може да въвлече тяхната партия в безпорядък месеци преди изборите през ноември.

Ходът е необичаен открит акт на непокорство на републиканския претендент за президент Доналд Тръмп, който обществено поддържа господин Джонсън като представител и отхвърли опасността за премахване като „ тъпо “.

„ Майк Джонсън не е кадърен на тази работа, той го е доказвал още веднъж и още веднъж “, сподели госпожа Грийн пред кореспонденти в сряда, като сподели, че ще призове за гласоподаване идната седмица.

В изказване господин Джонсън назова опасността на госпожа Грийн неправилна. „ Това предложение е неправилно за републиканската конференция, неправилно за институцията и неправилно за страната “, сподели той.

Ако „ предлагането за овакантяване “ на госпожа Грийн успее, Камарата ще би трябвало да го одобри изберете нов оратор за повторно от окто...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР