СОЛТ ЛЕЙК СИТИ (АП) — Държавните училища в Юта бързат

...
СОЛТ ЛЕЙК СИТИ (АП) — Държавните училища в Юта бързат
Коментари Харесай

Въвеждането на закона за банята за транссексуални всява объркване сред семействата на държавните училища в Юта

СОЛТ ЛЕЙК СИТИ (АП) — Държавните учебни заведения в Юта бързат да приготвят възпитаници и учители, защото в сряда щатът стартира да подхваща ограничения против всяко учебно заведение, за което се откри, че не ползва нови ограничавания за бани за транссексуални хора.

Жителите и посетителите са длъжни според държавния закон да употребяват бани и съблекални в държавни здания, които подхождат на техния пол, избран при раждането. Въпреки че законът влезе в действие, когато републиканският губернатор Спенсър Кокс го подписа на 30 януари, той не беше необятно прибавен преди началото на основен механизъм за сходство тази седмица. Училищата и държавните организации в този момент са изправени пред високи санкции до $10 000 дневно за всяко нарушаване.

Внедряването провокира комплициране измежду фамилиите в Юта на фона на комбинация от проекти, които се разграничават в другите области. Техният опит е огледален в доста от другите 10 ръководени от републиканците щата с сходни ограничавания за тоалетните. Прилагането на един от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР