С такава злост, че често напускат зоната на елементарното приличие.

...
С такава злост, че често напускат зоната на елементарното приличие.
Коментари Харесай

Илиян Василев: Когато видят Лена Бориславова, всички истински по...

С такава неприязън, че постоянно напущат зоната на обикновеното възпитание. Може би единствено Кирил леко се доближава до медийната и компроматна " огнева мощност " на Корпулентните, която се изстрелва против Лена. Забележете, тя не заема никаква особена служба, даже не е несъмнено че ще кандидатства и за народен представител, само че офанзивите против нея освен не стопират, само че и минават оттатък кресчендото. Нямам визия за какво се дърпа от публични позиции, евентуално с цел да остане време за детето или тъй като преценя че отрицателната сила, която се излъчва против нея ще и пристигна допълнително..

Още в самото начало, когато я изкарваха всякаква, ми стана симпатична. Просто тъй като не е като тях и е от тази рядка порода на хора, в които има още по-рядкото комбиниране на хармония, разум и темперамент. Завиждат и че е жена и че поема клевети и интриги без да трепне. Не може да разчита на женска взаимност - жриците на властовите медии постоянно споделят с публиката всичко, което цеховете за мръсни медийни поръчки и ченгеджийски номера могат да сглобят.

А аз си мисля, че тъкмо такива хора ни трябват - с усмивката си ще ги убият - постепенно, методично, безвъзратно - и клюките, и създателите им.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР