Столичният кмет Йорданка Фандъкова обяви, че прекратява договорите на две

...
Столичният кмет Йорданка Фандъкова обяви, че прекратява договорите на две
Коментари Харесай

Общината изхвърли фирма за калпав ремонт на Шипченски проход

Столичният кмет Йорданка Фандъкова разгласи, че приключва договорите на две от компаниите, които поддържат уличната мрежа – „ Пътища и уреди “ и „ ПСТ Груп “. И при двете общината е установила несъблюдение на повече от 25% от работата по контракт.

Освен това кметът прекратява договора на компанията „ Пътища и уреди “ за рехабилитация на бул. " Шипченски проход ", след некачественото осъществяване на първия стадий, който се извършва тази година.

До провеждането на процедура за избор на нов реализатор за настоящия ремонт работата ще се извършва от общинското сдружение „ Софинвест “, оповестяват от " Московска " 33.

В известието на общината става въпрос за ремонта, за който създателят на OFFNews написа в седмичната си графа " Из делниците на един вманиачен " следното:

Днес минах по „ Шипченски проход “. По-точно не можах да мина. Няма подобен ремонт! Да им изсъхнат ръчичките нека! Изпълнител е компанията на Владимир Вутов, наследник на Цоло Вутов. Вутов Джуниър се залюбил с Цеци Красимирова и си заебал работата. Всеки уикенд фъркал до Барселона, където момата живее, с цел да се обичат. А ватенките, оставени без контрол, си вършат каквото си желаят. Наложи се Фандъкова, колкото и да не ѝ се желае, да санкции компанията със 138 хиляди лева и да я накара да преасфалтира сектора за лична сметка. Та тая обич му излиза много скъпо. Освен това и Цвети е масрафлийка, не е от евтините дами. Парите са си негови, обаче нервите са наши. Моля, в случай че някой има адреса на Красимирова, да ѝ написа и да я помоли, в случай че не ѝ е проблем, да си събере краката за малко и да си пристигна в София, та нима се довърши обектът. Че на нас в „ Редута “, па и на тия от „ Гео Милев “ ни се е… описа играта!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР