Изглежда, че много хора в Едмънтън са отдадени фенове на

...
Изглежда, че много хора в Едмънтън са отдадени фенове на
Коментари Харесай

EPCOR вижда пикове в използването на вода по време на междучасията на Ойлърс

Изглежда, че доста хора в Едмънтън са отдадени почитатели на Ойлърс и не желаят да пропуснат нито минута от плейофите на НХЛ.

Доставчикът на водоснабдителни услуги EPCOR вижда наклонност за спиране на тоалетната по време на игрите.

„ През първата серия от плейофи видяхме пикове в спиранията на потреблението на вода “, сподели Вики Кембъл, шеф на EPCOR water пречиствателни станции.

Тя сподели, че по време на серията L.A. Kings, EPCOR видя скок от 40 мегалитра, а по-късно с Ванкувър Кенъкс скокът се удвои до 80 мегалитра.

„ Снощи беше забавна изненада, когато по време на паузите равнищата продължиха да се усилват и по-късно сред първото и второто продължение доближиха до 120 (мегалитра) “, сподели Кембъл.

„ Така че всички го държаха и евентуално не можеше да го издържи повече, е нашата доктрина. ”

Много чиновници на EPCOR са огромни почитатели на Oilers, сподели тя, и интервенциите обичат данните, тъй че започнаха да следят трендовете във водата по време на игри. Данните демонстрираха големи пикове в използването сред интервалите.

Извънредни вести от Канада и от целия свят, изпратени на вашия имейл, както се случва.

„ Обикновено не виждаме всички да вървят по този начин “, сподели Кембъл.

Тя призна, че скоковете в търсенето са сложни за системите, само че в този момент, когато EPCOR е наясно, се вършат мерки.

„ Нашите оператори в този момент, в края на интервала, ускоряват помпите в този момент и го чакат... Те се твърдят, че има задоволително вода, която се движи към системата, те се твърдят, че помпите се усилват до задоволителна скорост, с цел да се оправят с потока и по този начин в този момент те са в крайник с трендовете в града. “

Тя добави, че ще бъде по-лесно за системата, в случай че Ойлърс завоюват в регламента.

„ Няма да кажем на хората по кое време могат и не може да тръгне, само че би било по-лесно за нашите помпи, в случай че спечелим през постоянното време. “

EPCOR е разглеждал трендовете в потреблението на вода и преди и сходни пикове се появяват по време на огромни спортни събития като Super Bowl, олимпийски хокей и даже някои игри на Elks, сподели Кембъл.

„ Това надалеч надвишава някои от трендовете, които сме имали в предишното. “

Това не е обстановка, която би видяла Едмънтън остава без вода, сподели Кембъл.

Източник: globalnews.ca

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР