Старши треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски коментира равенството 1:1

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски коментира равенството 1:1
Коментари Харесай

Рибарски: Късметът беше на наша страна

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски разяснява равенството 1:1 против ЦСКА. Той съобщи, че тимът му е влезнал по-добре в мача от съперника и в последна сметка е съумял. Наставникът на „ алените “ призна, че шансът е бил на страната на ЦСКА 1948.

„ Мисля, че влязохме по-добре в мача от съперника. Първите 30 минути бяха изцяло по проекта ни. Това, което чакахме. Мисля, че два тъча отдясно малко ни разколебаха. След приемането на гола, се наруши доста салдото в тима. Страхотно държание от целия тим. Трябваше да се трансформират доста нещата. Второто полувреме с две насилствени смени, не можехме да създадем третото спиране. Някои хора играха на неприлични позиции. Успяхме, шансът беше на наша страна “, сподели Рибарски.
 
„ Мисля, че голът падна в доста комфортен миг. Точно тогава имахме потребност от изравнителното попадение. Страхотен гол на Педриньо. Малко второто полувреме ни даде нужната страст и самочувствие да преследваме оптималния брой точки “, добави той.

„ Сидклей беше болен, Фуртадо имаше мускулен проблем. Трайно контузените също няма да могат да се завърнат по този начин или другояче. Надявам се за идващия мач оптимално бързо да ги възстановим, имаме доста малко време “.

„ Много е рано за новия сезон. Има няколко дни, дано изиграем последния мач. Надявам се да сме в най-благоприятен състав. Събраха се много мачове, в които нямаме победа. Казах им, че това са най-подходящите мачове да излезем от тази серия. Мисля, че държанието им сподели, че ще създадат всичко допустимо да съумеят “.

„ Всяко едно от момчетата, които сега е във втория тим, е готово да помогне на първия. Стоя зад думите си. На едно от местата, на които най-трудно се гостува в този миг, няма подозрения за волевите качества, които те имат “.

„ Момчетата през седмицата изтърпяха ужасно доста приказки, че надали не няма да вземем точки. Същото беше и на мача в Разград. Това приказва освен за достойнството на целия клуб, само че и на футболистите, съумяха, веселя се, че бях на пейката дружно с тях “, сподели още треньорът на ЦСКА 1948.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР