Старши треньорът на Пари Сен Жермен е информирал ръководството на

...
Старши треньорът на Пари Сен Жермен е информирал ръководството на
Коментари Харесай

Почетино информирал ПСЖ, че иска да напусне

Старши треньорът на Пари Сен Жермен е уведомил управлението на клуба, че желае да напусне. Интерес към него има от страна на Реал Мадрид и Тотнъм.

Аржентинецът бе назначен преди по-малко от пет месеца. С парижани той завоюва първите си титли като треньор, откакто тимът завоюва Суперкупата на Франция и Купата на Франция. ПСЖ доближи до полуфиналите на Шампионската лига, само че приключи втори в шампионата, което бе огромен неуспех.

Почетино има контракт с френския клуб за още една година. Той е любимец за правоприемник на Зинедин Зидан в Реал Мадрид. Кралския клуб не бърза с решението си, а при отвод от страна на аржентинеца, ще стартира договаряния с Антонио Конте.

Според медиите в Англия Почетино има предпочитание да се върне в Тотнъм, където Даниел Леви е подготвен да му предложи доста положителни условия. " Шпорите " го уволниха в края на 2019 година, няколко месеца откакто той ги изведе до край в Шампионската лига. Опитът с Жозе Моуриньо обаче се провали и в този момент тимът е в много по-лошо положение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР