Старши треньорът на Левски Делио Роси даде пресконференция след дългия

...
Старши треньорът на Левски Делио Роси даде пресконференция след дългия
Коментари Харесай

Делио Роси: Поисках Роналдо и Игуаин, но те не пожелаха да дойдат в Левски

Старши треньорът на Левски Делио Роси даде конференция след дългия лагер на отбора в Малта. Опитният експерт приказва за всичко най-интересно към клуба. Италианецът съобщи, че е желал да притегли Кристиано Роналдо, Гонсало Игуаин и Пауло Дибала, само че те не са поискали да станат част от 26-кратните първенци на България.  Пресконференция на Делио Роси и Роман Прохазка
“Със сигурност работиме, с цел да ви хареса играта на Левски. Трябва да определиме каква е задачата на една подготовка. Мачовете, които изиграхме, бяха единствено едни тренировки. Трябва да допълним върху това, което сме работили. Сега е време да подобрим бързината в играта на тима. Моята задача е да доведа новите играчи до кондицията, в която са останалите. Няма смисъл да заменя едни лица с други, избрахме новите, тъй като считам, че ще могат да подобрят Левски”, съобщи Роси.
 Пресконференция на Делио Роси и Роман Прохазка
“Целите би трябвало да бъдат постигани, а освен да се споделят. На думи всички сме доста мощни. Поисках да ми вземат Кристиано Роналдо, само че той не пожела да пристигна. Поисках и Игуаин, а и Дибала, само че те също не пожелаха да дойдат. Взехме футболисти, които считам, че имат качествата да играят при нас”, добави още той.

“Много съм впечатлен от момчетата, които са набор 2000 и 2001 година. Лагерът беше дълъг и тежък. Ще би трябвало да мине време, с цел да кажа, че са подготвени да играят за Левски. Имат капацитета да могат да играят в Левски”, приключи треньорът на клуба.

ГАЛЕРИЯ

Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР