Старши треньорът на „Левски“ Станимир Стоилов зави след победата с

...
Старши треньорът на „Левски“ Станимир Стоилов зави след победата с
Коментари Харесай

Стоилов: Направихме много пропуски, трябва да подобряваме атаката

Старши треньорът на „Левски“ Станимир Стоилов зави след успеха с 1:0 против „Локомотив“ (София), че „сините“ е трябвало да решат мача до 15-ата минута. 

„Заслужена победа за нашия тим. Имахме доста обстановки и трябваше да сме решили мача до за 15-ата или 20-ата минута. Имахме на моменти и съмнения, само че общо взето във фаза отбрана се справихме добре, защото пред нашата врата нямаше сериозна заплаха. Пропуснахме доста в офанзива. Трябва да подобрим завършващото подаване и завършващия удар, само че като цяло се представихме добре. Трябва обаче да вдигнем нивото“, сподели той след мача.

Единственото попадение вкара Илиян Стефанов, който стартира втори следващ мач като титуляр. Той бе притеглен преди едвам две седмици: „Доволен съм от акомодацията му, само че е рано да го хвалим или упрекваме. Илиян е на терена, с цел да оказва помощ на тима и да вкарва голове. Той можеше да осъществя още едно или две положения, тъй че има дълъг път да извърви“, сподели още Стоилов.

Левски е в отлична форма, само че в този момент следва пауза за национални тимове. „Сините“ ще изпратят цели осем души в националните тимове и това тормози треньора на Левски.

„Предните паузи за националните тимове не ни се отразиха добре. Пак набрахме темп и отново ще има пауза, само че подобен е календарът. Няма какво да създадем. Важното е да се съберем допустимо най-бързо, защото първият мач след пауза е най-важен“, приключи той.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР