Спортният директор на АЕК Бруно Алвеш се срещна с португалския

...
Спортният директор на АЕК Бруно Алвеш се срещна с португалския
Коментари Харесай

Бруно Алвеш: Оглеждахме вратари от България, но нямат ниво

Спортният шеф на АЕК Бруно Алвеш се срещна с португалския треньор Жозе Моуриньо и качи фотография в профила си в Instagram. Снимката незабавно разбуни духовете в Гърция, заради което се наложи Алвеш да изяснява както със специфичен пост, по този начин и по-късно пред медиите.

Оказа се, че двамата са съседи в Порто и са употребявали опцията да си поговорят. Моуриньо пък е без тим от януари насам, когато се раздели с италианския Рома и името му се свързва с много клубове.

Бруно Алвеш написа: " Прекрасна среща и полемика за играта с занаятчия на футбола. Благодаря ви за този миг и му поисквам всичко най-хубаво и да ни даде повече чист футбол ".

Не, както и показах в обществените мрежи, срещата ни беше чисто другарска. Говорихме си за общи неща, за наши мемоари. Нищо повече, нищо повече. Имаме си треньор и това е Матиас Алмейда, изясни Бруно Алвеш пред интернет-програмата www.action24.gr.

След това беше запитан какво търси АЕК (Атина) преди всичко като трансферни цели.

" Рано е да приказваме за селекция, тъй като до края на шампионата има два кръга. На първо място сме, само че не можем да подсигуряваме нищо, не е ясно в кой шампионат ще играем в Европа. Да сме в Шампионската лига би било прелестно.

" На първо място търсим вратар. Но той би трябвало да бъде равнище за Шампионската лига. Огледахме прилежащите страни – Сърбия, България и Румъния и не сме изключително обнадеждени. Няма такова равнище. Може би един вратар в румънското състезание заслужава внимание, само че ще забележим ", изясни Алвеш.

Първенството на Гърция е в пауза поради Светлите Великденски празници, а на 15-и май (сряда) АЕК гостува на Олимпиакос./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР