Обещано и изпълнено! Или още от рубриката Така работим ние. 

...
Обещано и изпълнено! Или още от рубриката Така работим ние. 
Коментари Харесай

Георгиев : Обещано-изпълнено: В София ще се създаде фонд за социални дейности за пенсионери!

Обещано и изпълнено! Или още от рубриката " Така работим ние ". 

Това написа на персоналната си страница във Facebook общинският консултант и претендент за народен представител от - Георги Георгиев. Ето какво още показа той: 

" Общинският съвет утвърди основаването на фонд за обществени действия за пенсионери - отпускат се средства за визити на спектакъл, концерти, групови пътувания и други обществени интензивности по преценка на самите пенсионерски организации.

Грижата за възрастните хора е приоритет за нас от -. Те са тези, които са построили обществото, в което живеем през днешния ден. И е наш дълг да им осигурим почтени условия за живот, в това число и обществена интеграция, тъй като интензивният живот не трябва да свършва с пенсионирането.

Затова с огромна наслада споделям, че успяхме да осъществим стихотворец ангажимент в акцията за локалните избори - осигурихме по 4 000 лв. на година в допълнение финансиране на всеки от пенсионерските клубове в София. Така ще им се даде опция да провеждат повече обществени и културни действия. 

Жалко е единствено, че ръководещите в СОС забавиха отчета ни от 07 декември до месец май, като без причини отхвърлиха един път предлагането ни в бюджета за 2024 година при гласуването му преди 2 месеца. Но с твърдоглавие и воля успяхме да убедим всички съветници и от втория път концепцията ни към този момент е подкрепена с единогласие.

Благодаря за топлото посрещане през миналата седмица на членовете на пенсионерския клуб в “Младост ”.

Благодаря на съвносителите на отчета - общинските съветници Татяна Георгиева/Tatyana Georgieva, доктор Антон Койчев и Miroslav Borshosh, които го опазиха в столичния парламент тази седмица и на сътрудниците от всички партии, които го поддържаха ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР