Александър Усик ще бъде с 10 фунта по-лек за битката

...
Александър Усик ще бъде с 10 фунта по-лек за битката
Коментари Харесай

Теглото на Александър Усик беше обявено погрешно за безспорната битка с Тайсън Фюри

Александър Усик ще бъде с 10 фунта по-лек за борбата си с Тайсън Фюри, в сравнение с беше оповестено, откакто той стъпи на кантара.

Usyk беше разгласен, че тежи 233lb за неговата безспорна борба за международната купа в тежка категория - връх в кариерата и с над половин камък по-тежък, в сравнение с беше, когато се би с Anthony Joshua. Но се разкри, че Майкъл Бъфър е оповестил тежестта на украинеца неправилно и той в действителност е тежал 223lb.

Това значи, че той ще отстъпи 40lb на Фюри на кръга, като се чака британецът да употребява преимуществата си във височина и тегло против по-малкия мъж. И той направи наличието му да се усети по време на тяхното гледане нощес, когато блъсна противника си, принуждавайки защитата да се намеси.

Фюри по-късно отприщи X-оценена дрънканица, крещейки: „ Готови сме за рокендрол. Фойерверки на следващия ден вечер. Ще разбия тази дребна шибана искра. Идвам за сърцето му, това е, за което пристигам, по дяволите, той ще го вземе на следващия ден от неговия екип също. Всички те могат да го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР