Тъй като Доналд Тръмп все повече обогатява кампанията си с

...
Тъй като Доналд Тръмп все повече обогатява кампанията си с
Коментари Харесай

Исус е техният спасител, Тръмп е техният кандидат. Поддръжниците на бившия президент казват, че той споделя вяра, ценности

Тъй като Доналд Тръмп от ден на ден обогатява акцията си с християнски атрибути, до момента в който върви към трета републиканска президентска номинация, поддръжката му е толкоз мощна, колкото постоянно измежду евангелистите и другите консервативни християни.

„ Тръмп поддържа Исус и без Исус Америка ще падне “, сподели Кимбърли Вон от Флоренция, Кентъки, до момента в който се причислява към други поддръжници на някогашния президент, които вземат участие в избирателен протест покрай Дейтън, Охайо.

Много от тениските и шапките, които бяха носени и продавани на митинга през март, провъзгласяваха религиозни лозунги като „ Исус е моят избавител, Тръмп е моят президент “ и „ Бог, оръжия и Тръмп “. Една мъжка риза гласеше: „ Направете Америка още веднъж благочестива “ с облика на светещ Исус, който поставя подкрепящите си ръце на раменете на Тръмп.

Много присъстващи споделиха в изявленията, че имат вяра, че Тръмп споделя тяхната християнска религия и полезности. Няколко цитираха своето опълчване на абортите и правата на ЛГБТК+, ос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР