Наставникът на Барселона Шави Ернандес изрази мнение пред журналистите преди

...
Наставникът на Барселона Шави Ернандес изрази мнение пред журналистите преди
Коментари Харесай

Шави: Утре имаме шанс да затвърдим второто място

Наставникът на Барселона Шави Ернандес изрази мнение пред публицистите преди домакинския мач с Райо Валекано. Основна тематика разумно бе напрежението сред него и президента на клуба Жоан Лапорта, подбудено от думите на експерта преди предходния мач с Алмерия, извоюван с 2:0. Заговори се, че бъдещето на Шави към този момент е доста нестабилно и управлението на " каталунците " е доста разочаровано от него, най-много поради изявленията му, свързани с финансовото положение на " блаугранас ", шанса му да се бори за титли, както и отношението му към младия бразилец Витор Роке.

" Утре имаме късмет да затвърдим второто място. Имаме защо да играем. Всичко зависи от нас. Това е страхотна опция. Това е доста значим мач, желаеме да приключим нещата в този момент, даже и да остават две благоприятни условия ", стартира експертът.

За напрежението в последните часове сред него и Лапорта, треньорът сподели: " Не мога да ви дам нищо друго. Клубът ме успокоява. Продължаваме с възторг, упоритост да посрещнем остатъка от този и идващия сезон. Работим интензивно, имаме план. Те ми дават успокоение. Разбирам ситуацията, шума, само че това не трансформира нищо.

Не знам и не ме интересува от кое място идват слуховете. Доверието на президента е непокътнато, както и това на Деко и Юсте. Нищо не се е трансформирало. Разбирам медиите, само че те ми споделят това, нищо не се е трансформирало. Ще седнем на масата с Лапорта. Разбирам въпросите ви. Ако би трябвало да приказваме, ще приказваме. Всичко е по този начин, както беше преди три седмици, когато предадох желанието си, ентусиазма си. В тима има план, изключителна база, конкуренция. Нищо не се е трансформирало. Разбирам загрижеността, само че чакам с неспокойствие утрешния мач ".

" Нямам никакво подозрение, че нещата могат да продължат добре с мен като треньор, имам изключителна база в тима, изключително с локални играчи. През идната година можем да играем по по-добър метод. Все още съм припрян, разчувствуван, упорит... а с тази вест да продължим - още повече.

Предадох на играчите, че на открито се подвига доста звук. Тези неща се случват. Играчите са добре, ангажирани са и са нетърпеливи да завоюват на следващия ден. На играчите постоянно се пробвам да им предам с цялостно успокоение. Аз съм им споделил същите думи, не е нужно да подлъгвам никого ", добави оше той.

" На мен Лапорта не ми е предал, че ми е сърдит. Той ми е предал успокоение и да мисля за мача с Райо. Много съм добре, благополучен, благополучен съм да дам всичко от себе си, както постоянно. Ако има рецензия, тя ме кара да се модернизирам. Искам да се потвърдя. Тази година не успяхме да спечелим титли поради елементи ", приключи наставникът на испанския гранд.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР