Според Таня Чалъкова това е политически сценарии, целящ да злепостави

...
Според Таня Чалъкова това е политически сценарии, целящ да злепостави
Коментари Харесай

Майката на Тошо Куката избухна: Децата ни ли са най-големите престъпници в България

Според Таня Чалъкова това е политически сюжети, целящ да злепостави фамилията им

„ Това е една принуда по отношение на децата ни, по отношение на нас, по отношение на брачна половинка ми, който е на основна позиция. Децата ни ли са най-големите нарушители в България? Цялата история е доста нагласена ”. Това разяснява пред TrafficNews майката на Тодор Огнянов – Куката във връзка задържането и обвиняванията по отношение на сина й.

Според Таня Чалъкова това е политически сюжети, целящ да злепостави фамилията им.

„ Това е насмешка. Държат децата ни на кучешки мраз, все едно са някакви нарушители. Къде е правораздаването за убийците? Какво закононарушение е осъществено тук, с цел да бъдат арестувани и унижавани в цяла България като убийци и наркомани ”, съобщи още Чалъкова.

Tя разяснява, че никога не е съгласна със наличието в клипа, както и с цялата му концепция, само че в страната се случват доста по-сериозни неща, на които би трябвало да се обръща внимание, като счита целия този случай за „ измиване на ръцете ”.

„ Съгласна съм с това, че трябваше да бъдат арестувани за едно денонощие, само че втори ден да ги държат, това е неприемливо и несъответстващо ”, добави Чалъкова.

Майката на Тошо Куката съобщи още, че синът и и Чеченеца са извънредно положителни и помагащи хора, които хранят небогати и се грижат за хора в неравностойно състояние. Чалъкова счита, че облика, който са построили в интернет е чисто превзет и не е вложен никакъв негативизъм, а по-скоро забавление.

„ Те търсят популярност. Това е техният метод. Изкарваха си приходи, вървяха си по участия, развиваха се, само че съгласно мен някой им завидя и реши да направи от мухата слон. Всичко е зашито с бели конци ”, уточни тя, като още веднъж изрично отхвърли да е имало какъвто и да е напън по отношение на Денислав, който влиза в ролята на куче във видеото.

Чалъкова разяснява, че до ден сегашен не е ясно дали момчето в действителност е с умствена назадничавост, защото това единствено се твърди, а не е потвърдено. Тя добави, че даже, когато е бил сниман клипа, хората са минавали и са изявявали предпочитание да се снимат с тях, като сега на действието нито един не се е спрял, с цел да ги подлага на критика или да позвъни на телефон 112, щом е толкоз неверно и безобразно действието им.

„ Ще заведем дело против всички, които имат общо с това и ще бъдат осъдени на доста висока инстанция ”, безапелационна е Чолакова.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР