Бойко Борисов и Делян Пеевски са искали да получат 70%

...
Бойко Борисов и Делян Пеевски са искали да получат 70%
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Борисов и Пеевски искаха получат 70% дял в регулаторите!

Бойко Борисов и Делян Пеевски са желали да получат 70% дял в регулаторите . И това е главната причина страната да отиде на следващите предварителни парламентарни избори . Това разкри в собствен пост в обществената мрежа Фейсбук Ивайло Мирчев от ПП-ДБ. Той изясни, че става въпрос за 130 позиции в регулаторите. И още:

„ Не успяхме добре да разбираем за какво отидохме на избори. Основната причина – разпределят се 130 позиции в регулаторите. Това е същинската власт в България в идващите 5-7 година Борисов и Пеевски желаеха да получат 70% дял в регулаторите.

Толкова, колкото имат и в този момент. Ние не се съгласихме, тъй като това означаваше нищо да не се промени, да се обезсмисли работата ни и всичко, за което сме се борили през тези години. Но най-важното – да предадем тези, които ни се бяха доверили и изпратили в Народното събрание.

След като не се съгласихме да подарим местата в регулаторите (заветните 160 гласа) и да сме съучастници в запазването на властта на Пеевски в службите и правосъдната система, отидохме на избори. Отидохме по избор на самия Пеевски. Тук ролята на Борисов е вторична, защото той/ГЕРБ са подвластни тъкмо от Пеевски.

След като провокираха избори Борисов и Пеевски ще създадат държавно управление благодарение на „ дребното Движение за права и свободи “ – Има Такъв Народ и ще получат цялата власт в страната. Цялата! Ние ще бъдем съпротива, само че едно би трябвало да е ясно – България ще се ръководи от Пеевски, еднолично. След като той има правосъдната система, службите, регулаторите, в този момент ще си има и цяло държавно управление. С общителното подпомагане на ГЕРБ и Борисов. “

Внимание: Фалшив профил във Фейсбук желае пари от името на някогашен вътрешен министър

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР