Спокойна и романтична неделя очаква зодиите. Много от тях ще

...
Спокойна и романтична неделя очаква зодиите. Много от тях ще
Коментари Харесай

Неочакван подарък за една зодия, друга – да стиска зъби

Спокойна и сантиментална неделя чака зодиите. Много от тях ще имат забавни срещи, приятни диалози и нови запознанства. Един от знаците ще бъде сюрпризиран с ненадейно постъпление на сума в картата. Няма да е огромна, само че ще е задоволителна за някой различен подарък.

Какво още вещаят звездите за през днешния ден, 1 октомври 2023 година, вижте дневния си хороскоп, показан от „ Марица ”.
-->
ОВЕН - Ще се появят нови задания и ще се колебаете по какъв начин да методите към тях. Ще отнеме известно време, с цел да решите с коя е най-добре да започнете. Не бързайте. Обмислете умерено нещата и в случай че прецените се консултирате с хора, на които имате доверие. Съветите им сигурно ще се окажат потребни.

ТЕЛЕЦ  - Ще имате ненадейно доста неща за извършване, само че това въобще няма да ви тормози. С възторг ще поемете нови провокации и няма да се откажете, до момента в който не постигнете стремежи резултат. Възможно е някой непосредствен да се обърне към вас за помощ или съвет.

БЛИЗНАЦИ - Приятели или просто положителни познати с подготвеност ще ви оказват помощ във всяка задача, в случай че се свържете с тях. Така че може да си спестите доста време и старания, като споделите работата си с другите. Ще ви остане време и да си починете или да свършите нещо не изключително полезено, само че забавно.

РАК - Денят надали ще е лек и слънчев. И не става въпрос за някакви неприятни събития. Просто ще реагирате остро на всевъзможни произшествия и ще се тревожите за това, на което не бихте обърнали внимание в различен миг. Малките кахъри ще скапват настроението ви съществено. Но наоколо ще има хора, които ще намерят метод да ви разведрят.

ЛЪВ - Ще би трябвало да побързате, с цел да съумеете с всичко, което сте възнамерявали. Могат да се случат изцяло непредвидени събития, поради които ще би трябвало да решавате бързо зародили проблеми. Но както и да се развият събитията, бързо ще разберете какво би трябвало да извършите.

ДЕВА - Денят ще се развие добре, макар че не всичко ще върви по проект. Хора, които сте подкрепяли, през днешния ден ще бъдат заети със личните си каузи и няма да могат да ви извърнат внимание. Но може да намерите нови съдружници, в случай че бъдете по-комуникативни. Възможно е началото на другарство, което скоро ще стане доста значимо за вас.

ВЕЗНИ - Не прибързвайте с решенията. Този ден не е подобаващ за смяна на нещо в живота ви, занемаряване на остарели проекти или спиране на връзки, които сте ценяли. Има заплаха някой да се опита да ви окаже напън или да наложи волята си. Бъдете подготвени да отвърнете на удара.

СКОРПИОН - Страхотен ден за диалози. Ще ви бъде елементарно да се разбирате с хората към вас. И старите другари, и тези, които срещате за първи път, с наслада ще откликнат на необикновените ви оферти и ще желаят да вземат участие в реализацията на вашите хрумвания. Не е изключено запознанство, което ще получи сантиментално продължение.

СТРЕЛЕЦ - Днес ще имате опция да извършите нещо в действителност забавно и сигурно ще съумеете. Нови познати ще се интересуват много от вашите проекти. Възможно е да бъдете подканени да реализирате някои от тях по-бързо. Най-вероятно ще получите дребна сума, само че тя ще бъде задоволителна за някои покупки.

КОЗИРОГ -  Не бързайте да се доверявате на нови познати. Те ще създадат положително усещане, ще наподобяват очарователни и безобидни, само че това най-вероятно ще бъде заблуждаващо. Така че погледнете по-внимателно с кого си имате работа. Семейните от вас ще прекарат отлично с обичаните хора.

ВОДОЛЕЙ - Денят сигурно ще донесе непредвидени събития, само че те няма да ви объркат и няма да ви принудят да се откажете от проекта си. Интуицията ще ви подскаже към кого да се обърнете за помощ, с цел да не губите време, пробвайки се да се справите с всичко сами. Ще ви е прелестно да поддържате връзка със остарели другари, от които ще научите забавни неща.

РИБИ - Денят може да стартира много неприятно. Поради непредвидени вести ще би трябвало да измененията проектите си и да отложите срещи, които чакате от дълго време. Не се тормозете, доста скоро обстановката ще се промени и ще наваксате. Междувременно се занимавайте с каузи, които от дълго време са изоставени във времето.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР