Нито съм викан, нито съм разпитван. Това, което мога да

...
Нито съм викан, нито съм разпитван. Това, което мога да
Коментари Харесай

Не вярвам на ДАНС и на прокуратурата. Кирил Петков твърди, че ...

" Нито съм викан, нито съм разпитван. Това, което мога да кажа, че ДАНС видяха очевидно като голям народен риск моето излизане от едно зелено Неправителствени организации, което има 0 лева за една идея - плаж Корал, която в действителност я постигнахме и тя не може да се застрои.

 

Сега разбирам, че са повдигнали досъдебно произвеждане. Ще спомагаме и на прокуратурата, и на ДАНС, който ни предложения, тъй като няма никой над закона. Много бих желал да разясня в елементи, само че тъй като аз нямам доверие нито на ДАНС, нито на прокуратурата, няма да влизам в елементи. Но в едно съм сигурен, че когато преди три години аз съм излязъл от едно Неправителствени организации, зелено, за което съм се борил да спася един плаж, три години по-късно това да излезне в публичното пространство, 40 дни преди изборите е нищо повече с изключение на компромати.

 

На въпрос имало ли е интервал, когато е дублирал двете позиции, той отговори: " Аз абсолютно имам вяра, че не! Това, което за мен е необикновено, че към този момент трети ден първа вест по всичките медии е излизането ми от едно Неправителствени организации с 0 лева, за идея, за която съм се преборил и постигнал, само че дано свършим с тази тематика, тъй като има по-важна. "

Съпредседателят на Политическа партия разяснява и решението за частна детска болница.

 

" Днес разбрахме, че служебният кабинет е одобрил детската болница. Първа частна детска болница. Това за мен е изцяло безсрамие. Когато сложим здравето на децата да стане бизнес, когато сложим здравето на децата да бъде застрашена социална държавна болница, тъй като е мъчно да има и две лечебни заведения по едно и също време. Когато едни хора мислят по какъв начин да изкарат едни пари от детското здраве, това за мен е връщане обратно към годините на Борисов и Пеевски с такава скорост и е толкоз срещу вярванията на нашата партия и аз съм горделив, че до момента в който ние управлявахме, това нещо беше неприемливо! ", каза Кирил Петков в Копривщица пред Българска национална телевизия.

 

" Това, което се случи с взимането на оставката, която не беше подадена от шефа на НЗОК, в този момент разбирам за какво се случва, тъй като НЗОК в този момент ще би трябвало да подписа контракт с частната болница, тъй че децата да имат достъп до частен вид на опазване на здравето, вместо да имаме естествена болница за всички деца по един и същи метод, без значение на кой родител какви средства има. Това, което ние излизаме с доста ясна позиция, че сме доста срещу и призоваваме служебното държавно управление да отдръпна своето решение. Трябва да кажа на всички български граждани- не депутатите би трябвало да управляват, всички български жители би трябвало да управляват това, модела на Пеевски и Борисов да не се върне назад единствено след 40 дни. Защото този вид решения, ще бъдат решенията, които ще следим непрестанно и когато посегнеш и на детското здраве, аз не знам какви угризения имаш за всичко друго ", добави той.

Попитан дали е знаел, че Лена Бориславова има пълномощие за предписание със съдружие " Да запазим Корал ", Петков отговори:  " Не, това е неуместно. Това е цялостен парадокс този въпрос! След това, което споделяме! Българското опазване на здравето за децата е под риск и вие ме питате за зеленото Неправителствени организации, от което съм излязъл преди три години. Това е провокация. Не ви ли е позор, почтено... ", възмути се Петков.

 

Софийската районна прокуратура заяви, че е образувала досъдебно произвеждане срещу Лена Бориславова, шеф на кабинета на Кирил Петков, за подаване на погрешни документи в Агенцията по вписванията, с цел да стане министър. Това се разбра от известие на Софийската районна прокуратура в понеделник (29 април). Случаят е отпреди три години, следствието е формирано преди девет месеца.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР