Специализирана група за кражба от метални сейфове, известна с набезите

...
Специализирана група за кражба от метални сейфове, известна с набезите
Коментари Харесай

Ексклузивно за обира на половин милион в Тополовград! Фирмата е собственост на известен бизнесмен, а бандата е много мощна!

Специализирана група за кражба от железни сейфове, известна с набезите си в Бургаска област, е направила обира в малко обитаемо място –Тополовград , Хасковска област, написа Флагман.бг.

Населението на това градче към е момента е към 3 хил.души и е извънредно оскъдно. Само професионална информация е можела да осветли обирджиите, че в офиса на Едноличен търговец „ Баена” – в железен сейф в четвъртък денем са постъпили малко над 500 хил.лева.

Фирмата е благосъстоятелност на един от най-авторитетните предприемачи в района – Атанас Баев, прочут с изключителната си невзискателност. Той е един от благодетелите на културата и образованието в бедната община, не се занимава с политика и не е обвързван с престъпния свят. Бизнесът му е обвързван с даване на селскостопански машини за реголване на почва и равнене на терени.

Офисът, който е нападнат в нощта на четвъртък против петък, се намира при входа на Тополовград, когато се влиза от Елхово. От тази страна Баев има и безнизонстанция, която обаче прави нищожен оборот.

Офисът е щурмуван, до момента в който пазачът добродушно спял и въобще не схванал нападението. Групата е взривила касата с еластичен гърмеж и отнесла 500-те хил.лева за минута и половина-две.

Паралелно с следствието на Министерство на вътрешните работи тече търсене на уличения в подаването на информация за сумата, намираща се в касата на Едноличен търговец " Баена ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР