6-годишният Тео,за когото ви разказвахме през последните месеци, претърпя две

...
6-годишният Тео,за когото ви разказвахме през последните месеци, претърпя две
Коментари Харесай

Оперираха малкия Тео, но той отново се нуждае от нашата подкрепа

6-годишният Тео,за който ви разказвахме през последните месеци, претърпя две интервенции в Турция, заяви лелята на момченцето Веселина Неделчева. Те са траяли общо 11 часа. Извършени са двустранна интервенция на тестисите заради неслизане, двустранна промяна на херния и огромна костна остеотомия и фиксация.

Теодор е диагностициран с ДЦП, епилепсия, вътрешна хидроцефалияи Синдром на Емануел.

Операциите, осъществени в Турция на 1 май тази година станаха вероятни с помощта на мощната поддръжка на хората и на събраните над 40 хиляди лева Семейството и околните на Тео са извънредно признателни и са обнадеждени, само че те още веднъж се надяват на нашата поддръжка. Кампанията за набиране на средства продължава, тъй като следва още една интервенция през юли, за наместване на ставата на другото краче. Вече е дадена и оферта за 12-месечна рехабилитация на детето, с цел да може то да проходи.За всичко това са нужни към 36 хиляди евро.

Родителите и околните на Тео молят за поддръжка, като всеки, който желае да подари, може да го направи през платформата наПавел Андрев на следния линк:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР