Майка казва, че е останала с посттравматично стресово разстройство, след

...
Майка казва, че е останала с посттравматично стресово разстройство, след
Коментари Харесай

Мама „остави с посттравматично стресово разстройство“, след като градинската стена се блъсна в къщата посред нощ

Майка споделя, че е останала с посттравматично стресово разстройство, откакто градинската й стена се блъсна в къщата измежду нощ - което може да коства до 30 000 английски лири за ремонт.

33-годишната Луси Готорп споделя, че е била събудена от мощен тропот към 4 часа сутринта на 9 февруари и се е втурнала надолу, с цел да види по какъв начин водата се пръска из кухнята. 30-годишната градинска стена се беше разрушила през прозореца на оранжерията на фамилния дом в Нотингам.

След паническа полуда да спрат водата, Луси и нейният сътрудник се пробваха да предявят иск посредством своите застрахователи, само че им беше казано, че компанията няма да помогне. След повече от два месеца двойката споделя, че се тревожи за сигурността си - изключително тази на двегодишното си дете. Люси, която работи като счетоводител, сподели: „ Събуди ме, тъй като раздруса цялата къща.

„ Нямах визия какво се е случило и можех да чуя съскаща вода, тъй че отидох да ревизира вън е. Навсякъде в кухнята пръскаше вода. Започнах да с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР