На 21 юни започва делото за смъртта на 15-годишния Филип

...
На 21 юни започва делото за смъртта на 15-годишния Филип
Коментари Харесай

Насрочиха дата за делото за смъртта на 15-годишния Филип

На 21 юни стартира делото за гибелта на 15-годишния Филип Арсов, който беше погубен на пешеходна пътека в София предходната година.

Подсъдимият Петър Тодоров пристигна на разпоредителното съвещание през днешния ден в Софийския градски съд.

Според обвиняването, след приложимост на алкохол и с превишена скорост на пешеходна пътека той е предизвикал гибелта на момчето.

 Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Автомобил падна от 10 метра височина на 1 мин. Автомобил падна от 10 метра височина на " Самоковско шосе " в София  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка 2 мин. Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка  Как се гласоподава на избори 3 мин. Как се гласоподава на избори " 2 в 1 ": Росица Матева сподели разликите в бюлетините в ефира на bTV  Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Автомобил падна от 10 метра височина на 1 мин. Автомобил падна от 10 метра височина на " Самоковско шосе " в София  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка 2 мин. Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка  Как се гласоподава на избори 3 мин. Как се гласоподава на избори " 2 в 1 ": Росица Матева сподели разликите в бюлетините в ефира на bTV

След първичното му задържане, му беше повдигнато обвиняване за причиняване на гибел при възможен предумисъл. Петър Тодоров е под „ домакински арест “.

Преди съвещанието се организира автошествие под наслов „ Стоп на беззаконието по пътищата “.

Протестиращите потеглиха от Цариградско шосе, стигнаха до Съдебната палата и до Столичната община, където бяха посрещани от общински съветници.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР