Социалните мрежи са дълбоко навлезли в начина ни на общуване

...
Социалните мрежи са дълбоко навлезли в начина ни на общуване
Коментари Харесай

Най-важните правила на Facebook етикета

Социалните мрежи са надълбоко навлезли в метода ни на другарство и играят все по-сериозна роля във връзките ни с близки и другари освен онлайн, само че и офлайн. Затова е все по-важно да имаме уравновесено държание там. Тези няколко правила на етикета ще ви оказват помощ за това.

 

Спрете да се оплаквате

Едно от най-досадните неща във Facebook е недоволството. Тук бихме добавили и по този начин модерното бърборене за това какъв брой си ангажиран. Всички знаят, че в действителност се прави за възхвала. Да си ангажиран, не е чак толкоз огромно достижение, а и кого заблуждавате – самият факт, че имате време за това да мрънкате във Facebook, към този момент приказва задоволително. Не приказва добре за вас и в случай че се оплаквате от понеделника. Жал ни е, че пет дни в седмицата сте в мъка. Никой не го заслужава.

 

Не симулирайте невзискателност

Не може да не сте забелязали тези другари, които разгласяват нови покупки, пътувания или достижения, пробвайки се да се показват за скромни. Може да желаете приятелите ви да знаят, че сте #blessed, само че подправената невзискателност постоянно прозира.

 

Не отегчавайте хората със селфитата си

Селфита 2-3 пъти годишно – да, несъмнено. Но съвсем ежедневните еднотипни селфита приказват за уязвимост, нездрава жадност за внимание, все неприятни неща, които не ви вършат забавни, а по-скоро ви принизяват в очите на останалите.

 

Споделяйте огромните вести персонално

Нова връзка, бременност, раждане, разводи, сватби, смърт и въобще огромни събития в живота се споделят първо с околните персонално. Също по този начин е неприемливо да издавате персонални вести за други хора, споделяйки ги във Facebook.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР