Социалните мрежи гръмнаха след поредната гавра, представяна от самоизмислили се

...
Социалните мрежи гръмнаха след поредната гавра, представяна от самоизмислили се
Коментари Харесай

Арестуваха „инфлуенсърите“ Чеченеца, Куката и Емили Тротинетката за гавра с болно момче


Социалните мрежи гръмнаха след следващата подигравка, представяна от самоизмислили се „ звезди “ за нещо занимателно. Отвратителната история се случва в пловдивски мол, а основни настоящи лица са новите интернет светила – нареклите себе си Емили Тротинетката, Чеченеца и Тошо Куката.

И тримата „ инфлуенсъри “ към този момент са задържани, като Тротинетката се оправдала, че Куката я предиздвикал да извърши тази нелепост.

Сцената се разиграва пред очите на доста хора. На нея се вижда по какъв начин онлайн “звездите ” са вързали момче на каишка и го третират като куче „ за подбив “. Впоследствие се оказва, че с цел да сложат нашийника на момчето, тройката шегаджии го е заплашила напълно не нашега.

Видеоклипът, който към този момент има десетки хиляди гледания и който ние няма да пуснем, е публикуван от потребителя Милен Готи. В своя фейсбук той споделя, че откакто фрагментите били оповестени, с него се свързала учителка на вързаното на каишка момче. Тя обяснила, че то е с умствена назадничавост и дейностите на „ веселяците “ са чиста проба подигравка.

„ Става въпрос за подигравка с момче със специфични потребности. Това в днешно време забавлява както тях, по този начин и вас, че и вашите деца. Очаквам в границите на днешния ден да получа телефонните номера на родителите на момчето, без значение, че е пълновръстен.. и ще действаме ЗАЕДНО! “, написа Милен Готи в профила си.

Майката и бащата разказали, че имат още едно дете, което е болно от диабет. Пълнолетният им наследник в действителност е бил застрашен да взе участие във видеото, само че заради финансови проблеми родителите му не могат да си разрешат юрист. По-късно Милен Готи заяви, че юрист към този момент е открит, с помощта на отзовали се положителни хора.

От прокуратурата в Пловдив се самосезираха и са поели случая след ареста на тримата хулигани.

Припомняме, че Емили е транссексуалното създание, което кара електрическа тротинетка с безумна скорост по автомагистрали и булеварди, а откакто я/го спрат служителите на реда, им изяснява, че си е такава и няма никакво желание да се отхвърля от номерата си. Куката и Чеченеца пък са от „ инфлуенсърите “, които с тежки простотии натрупат точки в обществените мрежи, а фешън марки и други компании им заплащат, с цел да ги употребяват в реклама на продуктите си.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР