Социалисти се обявиха за връщане на мандата веднага. Такива мнения

...
Социалисти се обявиха за връщане на мандата веднага. Такива мнения
Коментари Харесай

Скандал в БСП. Върнете мандата веднага!

Социалисти се оповестиха за връщане на мандата незабавно. Такива отзиви показаха множеството членове на Националния съвет на влизане в киносалона на " Позитано " 20. Пленумът би трябвало да реши какво да прави с мандата, който се провали.

Кирил Добрев допусна, че Корнелия Нинова през днешния ден ще върне мандата, " след 46 часа медийни участия и унижения, които инкасирахме като партия ".

" Кой ще заплати сметката за всички извършения, които правихме? ", попита той и самичък си отговори: " Българска социалистическа партия ще я заплати ".

" Влизам вътре да виждам един моноспектакъл, с водещ Корнелия Нинова ", сподели съперникът й от вътрешнопартийния избор за водач. " Поемам ангажимент пред вас да я предлагам за министър-председател ", добави още той пред публицистите.

По думите му договарянията са се провалили не тъй като мандатът е в ръцете на Българска социалистическа партия, а поради управлението на партията в нейно лице.

За връщане на мандата се разгласи и депутатът Александър Симов.

" Партиите на митинга демонстрираха, че не желаят да има устойчиво ръководство и имам подозрения дали въобще са такива, или единствено Българска социалистическа партия е единствената достоверна партия на митинга ", сподели Симов.

" Има два разновидността пред Българска социалистическа партия сега - единият е да върнем мандата, другият е да предлагаме претендент за министър председател, разяснява депутатът. Симов сподели, че не са обсъждали име на претендент за министър председател, само че, в случай че тръгнат в тази посока, няма да предлагат партийна фигура, тъй като в сегашната обстановка това няма да свърши работа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР