Община Добричка ще отбележи Деня на светите братя Кирил и

...
Община Добричка ще отбележи Деня на светите братя Кирил и
Коментари Харесай

Община Добричка ще отбележи 24 май с награждаване на учители, ученици и читалищни дейци и спектакъл днес

Община Добричка ще означи Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност с награждаване на учители, възпитаници и читалищни дейци и театрална режисура, оповестиха от локалната администрация. Тържествената гала по награждаването ще се организира през днешния ден в Концертна зала „ Добрич “. Кметът на Община Добричка Соня Георгиева ще приветства присъстващите и ще връчи плакети и грамоти на отличените.

За дългогодишна културно-просветна активност награди ще получат читалищни настоятелства, шефове на учебни заведения и детски градини. За високи резултати в учебно-възпитателната активност ще бъдат наградени 21 преподаватели, споделиха още от Общината, осведоми Българска телеграфна агенция.

За отличен триумф и интензивно присъединяване в учебно-възпитателната активност оценки ще бъдат връчени на  39 възпитаници от единайсет  училища на територията  на общината, както и на младежите от тима „ Млад огнеборец “ на приблизително учебно заведение „ Никола Вапцаров “ – село Карапелит, който завоюва  второ място на регионалното съревнование на противопожарните отряди.

Всички присъстващи ще имат опция да следят комедийния театър „ Криворазбраната цивилизация “ на Драматичен спектакъл „ Йордан Йовков “. Режисьор на постановката е Костадин Бандутов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР