Двукратният победител в турнира (през 2021-а и 2022 г.) и

...
Двукратният победител в турнира (през 2021-а и 2022 г.) и
Коментари Харесай

Кохонес гранде и Лъвчетата ще се срещнат на финала на XXIII общински турнир по футбол на малки врати в Мездра

Двукратният победител в шампионата (през 2021-а и 2022 г.) и миналогодишен финалист Кохонес гранде и Лъвчетата се класираха за финала на XXIII открит общински шампионат по футбол на дребни порти , проведен от Община Мездра. Това стана ясно откакто на полуфиналите двата тима отстраниха надлежно Сакатлък Юнайтед и Ботевъ (Брусен).

В първия полуфинал Кохонес гранде се наложи мъчно над Сакатлък Юнайтед с 3:2 (на полувремето 2:0) . По един път за спечелилите се разписаха Кристиан Кътов, Цветан Лазаров и Александър Сайков, а за техните противници на два пъти прецизен беше Фархан Ахмед.

В другия полуфинал Лъвчетата съкрушиха Ботевъ (Брусен) с 5:1 (на полувремето 2:0) . По два гола за „ The lion cubs “ означиха Светлин Бонев и Александър Лазаров, един добави Емил Диковски. Почетното попадение за бруснени вкара Теодор Тодоров.

Така на финала в понеделник, 27 май, от 19:30 часа ще се срещнат Кохонес гранде и Лъвчетата, Час по-рано, от 18:30, е дуелът за третото място сред Сакатлък Юнайтед и Ботевъ (Брусен) . Непосредствено след финалната среща ще стане награждаването на призьорите в шампионата.

До Община Мездра: Мъж опита да изнасили дете

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР